facebook_page_plugin

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Μεσοθεραπεία είναι η διαδερμική διείσδυση μικρών ποσοτήτων υλικού όπως βιταμίνες , μέταλλα , αμινοξέα , ένζυμα , υαλουρονικό οξύ , πεπτίδια και αλλά στο μεσόδερμα με την βοήθεια ειδικών συσκευών. Έτσι παρακάμπτουμε τους φραγμούς του δέρματος και εφαρμόζουμε της θεραπευτικές ουσίες κατευθείαν στο σημείο του προβλήματος.

Οι ειδικές συσκευές που χρησιμοποιούμε είναι το DERMA ROLLER και το MESOPEN (κλικ για περισσότερα).

DERMA ROLLER

To DERMAROLLER είναι μια συσκευή roller που στην επιφάνεια του έχει μικρές ακίδες. Κατά τη χρήση του «ρολάρεται» στο δέρμα και προκαλεί μικρές οπές στην κεράτινη στιβάδα του δέρματος.

Με αυτό τον τρόπο:

  1. Ανοίγουμε μικρές διόδους στο δέρμα πετυχαίνοντας εντυπωσιακή αύξηση της διαπερατότητας των δραστικών συστατικών (όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικά) που θα εφαρμοστούν τοπικά στο δέρμα
  2. Με το τρύπημα που προκαλεί το DERMAROLLER ενισχύεται η δράση ανάπλασης και επούλωσης στην περιοχή, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  3. H Μεσοθεραπεία με DERMA ROLLER είναι ανώδυνη μέθοδος και δεν απαιτεί χρόνο ανάρρωσης. Έχει μεγάλη γκάμα χρήσεων και διαμορφώνεται ατομικά ανάλογα με το πρόβλημα του καθενός.

MESOPEN

Το MESOPEN είναι μια συσκευή σαν στύλος. Στην άκρη του προσαρμόζεται μια κεφαλή που έχει εννιά 9 πολύ λεπτές βελόνες οι οποίες ανοίγουν οπές στην επιφάνεια του δέρματος. Με τον ελεγχόμενο τραυματισμό που προκαλείται διεγείρεται η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης , η οποία βελτιώνει την ύφη και την όψη του δέρματος . Επίσης , ανοίγουμε διόδους για να εισχωρήσει το κοκτέιλ βιταμινών , μετάλλων και άλλων δραστικών ουσιών κατευθείαν στο δέρμα παρακάμπτοντάς τον φυσικό φραγμό του.

Με το MESOPEN μπορούμε να ελέγξουμε το βάθος του τραυματισμού και να το προσαρμόσουμε για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις περιοχές όπως πρόσωπο , λαιμό, ντεκολτέ , μάτια και για άλλες περιοχές του σώματος.

Οι βελόνες διεισδύουν κάθετα στο δέρμα χωρίς να το καταστρέφουν . Είναι ανώδυνη μέθοδος και έχει ελάχιστο ερεθισμό που υποχωρεί τελείως στις επόμενες 4 με 8 ώρες.

 

Η μεσοθεραπεία με MESOPEN και DERMAROLLER βελτιώνει:

  • Την επιφανειακή χαλάρωση
  • Το βάθος των ρυτίδων του προσώπου
  • Τις πανάδες και τις δυσχρωμίες
  • Τις ραγάδες
  • Προκαλεί κολλαγογένεση και αύξηση του πάχους του δέρματος
  • Συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ

Η Μεσοθεραπεία για σύσφιξη είναι κατάλληλη για δέρματα φωτογηρασμένα , με λεπτές και βαθιές ρυτίδες και έντονη χαλάρωση.

Με τις ενεργές ουσίες όπως οργανικό πυρίτιο, ελαστίνη, DMAE και ασκορβικό οξύ που χρησιμοποιούμε διεγείρουμε τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης , εξασφαλίζοντας όγκο και αποτέλεσμα lifting στο δέρμα.

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΙΜΟΥ

Η Μεσοθεραπεία Λαιμού είναι μια θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για την δύσκολη περιοχή του λαιμού και είναι κατάλληλη για χαλαρωμένο δέρμα με λεπτές γραμμές στην περιοχή του λαιμού . Το κοκτέιλ περιέχει συσφυκτικά ενεργά συστατικά όπως οργανικό πυρίτιο , ελαστίνη ,DMA, υαλουρονικό οξύ και ασκορβικό οξύ τα οποία προάγουν τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης , την ενυδάτωση και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος.

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΓΞΗΣ ΜΑΤΙΩΝ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ HYALOURONIC ACID

Η Μεσοθεραπεία σύσφιξης Ματιών είναι κατάλληλη για τις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στο κάτω βλέφαρο και στο πόδι της χήνας. Στη θεραπεία χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ βραδείας αποδέσμευσης που έχει την τάση να συγκροτεί γύρω από τον εαυτό του τα μόρια του νερού . Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο όγκος και η ενυδάτωση στην περιοχή με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ελαστικότητα, το πάχος του δέρματος και να εξαλειφθούν οι λεπτές γραμμές σε δύο μόνο συνεδρίες .

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ MBOTOX

Η Μεσθεραπεία σύσφιξης MBOTOX είναι κατάλληλη για τα δέρματα που παρουσιάζουν έντονες ρυτίδες έκφρασης .

Τα δραστικά συστατικά που χρησιμοποιούνται στο κοκτέιλ περιέχουν τρία 3 διαφορετικά πολυπεπτίδια(πενταπεπτίδιο , εξαπεπτίδιο και οκταπεπτίδιο ), τα οποία μιμούνται τη δράση του BOTOX χωρίς τις τοξικές ιδιότητες .

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η Μεσοθεραπεία Ματιών είναι κατάλληλη για περιπτώσεις που εμφανίζονται έντονοι μαύροι κύκλοι , σακούλες , λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρο από τα μάτια . Με την Μεσοθεραπεία ματιών έχουμε στόχο με τα δραστικά συστατικά που θα χρησιμοποιήσουμε όπως υαλουρονικό οξύ ,vitamin C, πεπτίδια, οργανικό πυρίτιο και άλλα να βελτιώσουμε την μικροκυκλοφορία στην περιοχή για την μείωση των οιδημάτων αλλά και για την τέλεια αναδόμηση του δέρματος για την μείωση της χαλάρωσης και των ρυτίδων .

Διαβάστε Περισσότερα

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ

Η Μεσοθεραπεία σύσφιξης Άνου Χείλους είναι κατάλληλη για τις λεπτές κάθετες γραμμές που εμφανίζονται στην περιοχή του άνου χείλους . Στη θεραπεία χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ βραδείας αποδέσμευσης που έχει την τάση να συγκροτεί γύρω από τον εαυτό του τα μόρια του νερού . Μ’ αυτό τον τρόπο αυξάνεται ο όγκος και η ενυδάτωση στην περιοχή με αποτέλεσμα να αυξηθεί η ελαστικότητα, το πάχος του δέρματος και να εξαλειφθούν οι λεπτές γραμμές σε δύο μόνο συνεδρίες .

Διαβάστε Περισσότερα

17ης Νοεμβρίου 102 – Χολαργός
210 6564646
697 0217467
info@kalmia.gr

Δευτέρα - Παραρασκευή: 11πμ - 9μμ
Σάββατο: 10πμ - 3μμ